Een Travellerspoint blog

06/09/2008

op weg naar Ndangane

een kort verslagje van deze dag, want we zijn weeral moe!

Vanochtend ontbeten in het ViaVia (stokbrood met smeerkaas en confituur) en dan het busje op. Ca va busje, maar nog minder beenruimte dan in een vliegtuig!

Tijdje later aangekomen aan lac rose. Iedereen vloog op ons af met dingen om te verkopen!

Met bootje naar de overkant van dit zoutmeer en dan 1.5u wachten tot alle paardjes er waren! We gingen paardrijden! Het ritje was zalig en we hebben zelfs een stukje in de zee gereden! Super! Velen goed verbrand, het zou dan ook ongeveer 45 graden geweest zijn in de zon!!!

P1030884.jpg

Daarna naar village des tortues... reusachtige schildpadden! Echt de moeite!

Gezien de ramadan was de chauffeur vergeten te stoppen voor picknick (en eerlijk gezegd hadden we er ook pas te laat aan gedacht!) -> honger. Dus na village des tortues weer het busje in (gelukkig met airco!) voor een helse rit van ongeveer 4u30min! Door putten en kuilen en plassen! Dat is hier echt wel enorm! Vanmorgen hing er zelfs een auto helemaal schuin en vast, die we dan maar hebben geholpen!

P1030856.jpg

Ondertussen zijn we in Ndangane, op een mooi plaatsje (aangekomen om 22u30!), we hebben net een soort couscous gegeten (al smaakte die meer naar zand), gedouched en gaan nu wat proberen te slapen. Proberen, want zelfs al kom ik net uit de douche, het zweet drupt van mijn voorhoofd af...

Geplaatst door fiezel 2:22 Gearchiveerd in Senegal

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint