Een Travellerspoint blog

07/09/2008

bootje op

Een slapeloze nacht gehad, veel te warm en de ventilator sprong om het uur uit. Daar nog een portie muggen en muggenbeten bij en dan kom je vermoeid aan de ontbijttafel!

Broodje met boter gegeten en om 11u vertrekken we met Babou naar een eilandje. Goed ingesmeerd vandaag, want hoewel het bij mij nog meevalt, zijn we allemaal al goed verbrand!

De boot op vergezeld van 7 Senegalezen met hun djembe's! De zon schroeit, maar de sfeer zit er dik in! Met hen gaan we 2 dagen op stap!

P1030923.jpg

16u, net een dorp bezocht, super! Echt nog wel sjiek! Kindjes kwamen weer allemaal naar ons om opgepakt te worden! Dan weer de boot op, smelten!!! Nu zitten we onder een parasolletje in de wind op het strand, zalig! De verse vis ligt op het vuur, de rijst is klaar en de uiensaus is gekookt! Genieten!

Daarna verder gevaren naar het dorpje van 1 van de mannen hier op de boot! Ballonnen en snoepjes uitgedeeld en al gauw liepen alle kindjes van het dorp achter ons aan! We hadden weer blanke handjes te kort om ze allemaal een handje te geven! Ze waren heel verwonderd naar onze muggenbeten en aders aan het kijken! Bij hen valt dat niet zo op he!

P1030970.jpg

Ondertussen zitten we terug op de boot, het vuur is aan, de patatjes zijn geschild. Prachtige zonsonergang gezien en dus kan het 'feest' beginnen! Onze ramadan-ners eten een broodje en kunnen voor het eerst vandaag iets drinken! Ik kan het me niet voorstellen: zó heet en de hele dag niet mogen drinken!

Nu zijn we onderweg naar het eilandje waar we buiten gaan slapen! Er zouden gigantisch veel krabben zitten, maar voorlopig ziet het er gelukkig niet naar uit dat het gaat regenen! Vingertjes kruisen dus!

Geplaatst door fiezel 2:39 Gearchiveerd in Senegal

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint